avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Astăzi am avut o ordonanță ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Astăzi am avut o ordonanță președințială pentru ...

Bună ziua,

Astăzi am avut o ordonanță prezidențială pentru pentru stabilirea programului de vizita cu copil minor băiețel 1 an de zile, iar judecătoarea mi-a respins definitv ordonanță (nu am dreptul sa-mi vad copilul absolut deloc) - motiv în 48 de ore(ȚIN SA PRECIZEZ CA NU SUNT PISCARIAS SAU RECIDIVIST, DOSARE PENALE NU AM, SAU MAI ȘTIU EU ORICE ALTE CHESTII DE MATURA PENALA). Se poate asa ceva, sa mi se intri ica să-mi vad copilul atat timp cât nu am trecut nici măcar odată prin vrun tribunal sau politie sau martor în vreun proces penal, iar eu sa nu am nici măcar odată în viata mea vreun doar penal sau nici măcar sa fiu cercetat penal?

Mulțumesc, va rog sa ma ajutați cu un răspuns dacă este legal asa ceva sau nu
Cel mai recent răspuns: Cristi49 , utilizator 10:07, 9 Septembrie 2021
Probabil ca cererea dvs nu a fost formulata corect, altfel nu exista temei legal sa vi se respinga programul.
Daca nu ati avut avocat la judecata ar fi indicat sa mergeti cu toate actele macar acum sa le vada un profesionist.
Sau daca ati avut avocat, mergeti oricum cu actele la altcineva pentru o a doua opinie.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2021
Avocat Neagu Elena, Avocat
Am Avocat și pana și dansul mi-a spus ca în 20 de ani de experienta el nu a mai văzut sau auzit asa ceva. Am venit cu dovezi ca mi-a interzis să-mi vd copilul timp de 2 luni de zile fara vreo dovada (de ce ai pe ce motiv mi-a interzis), și tot eu care timp de 2 luni nu-mi vd băiețelul tot ea are câștig de cauza definitiv..... Fără a avea vro dovada ca as avea eu vreo problema mintala sau orice alta problema de natura penală. Eu neavând asa ceva și nesufeirnd de vreo boala sau demență
O sa va lămuriți cand cititi motivarea instantei de judecata ca sa stiti unde s-a gresit si ce puteti face ca sa obtineti program de vizita in dosarul de fond.
Ok, va mulțumesc
Aveti si dosar pe fond pentru stabilirea programului de vizita sau ati cerut acest drept doar pe calea ordonantei?

Alte discuții în legătură

Recurs la o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare minor cristinacorbu cristinacorbu am un baietel de 8 ani a fost incredintat tatalui pt ca eu nu am fost in tara si nici nu am fost anuntata de catre avocatul meu sa vin in tara, mi se spunea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu următoarea situație : în prezent am ... Cristi49 Cristi49 Bună ziua, Am și eu următoarea situație : în prezent am depus o ordonanță prezidențială pentru stabilirea programului de vizita pentru copilul meu ... (vezi toată discuția)
Va rog cine ma poate ajuta !!!???-divort cu minori ericabalan ericabalan Este aproape 1 an de zile de cand sotul a intentat divort si m-a deposedat de dreptul de mama , pur si simplu a luat copiii , doua fetite de 3 si 6 ani ,fara ... (vezi toată discuția)