avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat , o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat , o indrumare ...

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat , o indrumare cu privire la situatia de mai jos.!
In luna noiembrie 2020 am depus dosarul pt bransament electricitate, reusind in luna aprilie 2021 sa semnez contractul de bransament. In contract este stipulat termen de executie de 90 zile, insa nu au realizat bransamentul nici pana acum. Inca din luna iunie cei de la Electrica in spus ca urmeaza sa achizitioneze echipamentele necesare prin licitatie, urmand ca in 2 saptamanii sa se faca bransarea. Din 2 in 2 saptamnani am mers la ei, insa primesc acelasi raspuns. Am facut o sesizare catre Anre, sesizare prin care am solicitat un termen in care se va face( locuiesc cu chirie, lipsa curentului nu imi permite sa ma mut) bransamentul. Raspunsul lor a fost ca o sa primesc compensatii cf legii( adica 100 lei) si ca distribuitorul are in derulare un proces de achizitii. Am solicitat acordul sa-mi cumpar singura echipamentul lipsa, insa nu mi l-au dat.
Ma puteti ajuta, va rog, cu un sfat? Cui ma pot adresa? Cat mai pot intarzia peste termenul din contract(cei de la Electrica mi-au zis sarcastic ca o sa-mi plateasca comprnsatie 100 lei? Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut ... Janina71 Janina71 Buna ziua! Fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut într-un bloc nou, iar în luna octombrie a depus o cerere de branșare la rețeaua de gaze, dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in iunie 2020 am primit atr pentru a aduce o coloana ... vasiledaniela vasiledaniela Buna ziua. In iunie 2020 am primit ATR pentru a aduce o coloana electrica la locuinta mea din Navodari. Am facut contract de racordare si furnizare cu Enel, am ... (vezi toată discuția)