avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită A fost comunicata o poprire pe veniturile salariatului ...
Discuție deschisă în Executare silită

A fost comunicata o poprire pe veniturile salariatului de catre ...

A fost comunicata o poprire pe veniturile salariatului de catre o primarie iar dupa cateva zile angajatorul a mai primit o proprie de la un executor judecatoresc, aferent unui contract de credit neachitat.
Stim ca se va retine jumatate din venitul net al salariatului, dar avand in vedere ca exista si o creanta bugetara, tertul poprit cum ar trebui sa distribuie acest 1/2 din venitul salariatului ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Poprire gavry gavry Va rog sa imi cum procedez in urmatoarea situatie.Daca un salariat are poprire, i se retine 1/3 din salar dar nu a terminat de platit suma respectiva si ... (vezi toată discuția)
Executare silita salar angajat anamaria81 anamaria81 am primit de la un executor judecatoresc, pentru un salariat, o adresa de infiintarea popririi pe salariu si o copie dupa o hotarare judecatoreasca . La ... (vezi toată discuția)
Cu de lună se va face poprirea ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Astăzi a venit o Adresă de poprire pe numele unui salariat al instituției noastre. Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns: - ... (vezi toată discuția)