avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Mi-ar fi de ajutor un sfat de-al dvs. Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Mi-ar fi de ajutor un sfat de-al dvs. Am primit in ...

Buna seara! Mi-ar fi de ajutor un sfat de-al dvs. Am primit in septembrie 2020 o amenda la circulatie pentru viteza, nu am stat sa semnez si am cerut sa-mi fie trimis procesul verbal acasa. Nu am primit nimic timp de 9 luni, adica nu mi-a fost comunicat procesul verbal la domiciliu, potrivit legii. Am aflat despre existenta amenzii in momentul in care am vandut masina si a trebuit sa aduc toate taxele si datoriile la zi, fiind nevoit sa achit inclusiv amenda despre care practic si uitasem. Am contestat imediat legalitatea acestui proces verbal la judecatoria sectorului 6, explicand toate acestea insa mi s-a respins contestatia. Doresc sa fac apel si v-as ruga sa ma indrumati ce trebuie sa fac. Daca mai are sens sa ma apar in acest mod, invocand faptul ca nu procesul verbal nu mi-a fost comunicat, iar Politia m-a pus in fata faptului implinit fara sa respecte legea. Va mutumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

N-am primit procesul verbal de contraventie dar figurez cu amenda! mi-ar fi de ajutor un sfat de-al dvs. am primit in ... KatalinS KatalinS Buna seara! Mi-ar fi de ajutor un sfat de-al dvs. Am primit in septembrie 2020 o amenda la circulatie pentru viteza, nu am stat sa semnez si am cerut sa-mi fie ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii rutiere dansorin88 dansorin88 Buna ziua! As dorii unele informatii referitoare la plata unei amenzi de circulatie. Am primit amenda de circulatie pe 1.08.2012 de 280 lei (140 in 48h) si ... (vezi toată discuția)
Am fost executat (propire pe conturi) pentru o amenda ce era platita dar in evidenta primariei aparea ca neplatita. loltean loltean Am fost executat (propire pe conturi) pentru o amenda ce era platita dar in evidenta primariei aparea ca neplatita. Amenda de circulatie primita si platita in ... (vezi toată discuția)