Buna dimineata! De 10 ani, eu si sotul meu, suntem pacientii aceluiasi medic stomatolog. De un an de zile port aparat ortodontic pus de sotia acestuia. Am avut 4 extractii, ultima extractie s-a infectat, au inceput discutiile neplacute intre noi (pacient-stomatolog) si cei doi medici, stomatologul nostru si sotia lui-medic ortodont, au hotarat sa ne trimita la plimbare. Problema mea este ca am platit un aparat ortodontic, il port de un an si ar mai trebui sa-l port inca un an /un an si jumatate. Am incercat sa apelez la alt medic ortodont, se pare ca nu se prea preiau pacientii care au deja un aparat cumparat / pus de un alt medic. Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in aceasta situatie. Relatia mea cu actualul medic s-a deteriorat considerabil, nu am gasit inca un medic care sa ma preia, nu stiu daca voi gasi un altul la timp (activarea aparatului se face lunar) si nu stiu la ce costuri in plus va accepta acel nou medic sa ma trateze. Aparatul costa 5-7.000 RON, activarea lunara 100-200 RON, deci afacerea mai mare este la vanzarea aparatului, nu la activarea lui. Multumesc ptr eventualele raspunsuri! O zi senina tuturor!