avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru ca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru ca nu stiu ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru ca nu stiu ce sa mai fac.
Am avut un credit bancar pe persoana fizica, neachitat, de aproximativ 8 ani ultima plata.
Am si un PFA de vreo 10 ani, cu activitate, pe care am un credit si zilele acestea se va inchide prin achitarea lui, fara probleme, rate la timp, etc.
Insa, pe PFA am niste terenuri si cladiri ipotecate la acest ultim credit.
In momentul in care voi achita creditul si se va ridica ipoteca de pe aceste imobile, exista riscul ca prima banca unde am avut creditul neachitat sa imi execute bunurile de pe PFA?
Am inteles ca s-a modificat legea cu patrimoniul de afectatiune, etc...nu stiu prea bine.
Stiam ca pentru datoriile persoanei juridice pot fi executate si veniturile/bunurile persoanei fizice, dar nu si invers.
Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2021
maryana2021, utilizator

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata-patrimoniu de afectatiune amt11 amt11 In cazul in care o persoana fizica constituie un PFA si ii constituie un patrimoniu de afectatiune luand din bunurile personale si creand o masa patrimoniala ... (vezi toată discuția)
Se pot executa bunuri ale pfa pt.o datorie ca persoana fizica? carmenbn carmenbn In situatia in care am o datorie la banca ca persoana fizica si sunt in acelasi timp si persoana fizica autorizata,iar singura mea proprietate este o masina ... (vezi toată discuția)
Pfa - producator agricol zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Am de gand sa inregistrez mica mea afacere (solarii pentru legume) ca si operator economic, PFA. Motivul: pot sa aelez la subventii. Probabil ... (vezi toată discuția)