avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxa de exploatare miniera
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxa de exploatare miniera

taxa de exploatare miniera pentru societate nationala de inchideri mine care isi inceteaza activitatea la 31.12.2021: Avand in vedere obligativitatea platii anticipate a taxei de exploatare pentru anul 2021 si obtinerea in luna septembrie a avizului pentru incetarea activitatii pentru perimetrele care au facut obiectul licentelor de exploatare va rugam sa ne spuneti cum se face calculul sumei datorate si daca exista posibilitatea recuperarii sumei achitate in plus. Care este baza legala pentru solicitarea restituirii sumei achiatate in plus. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Model intampinare pt recuperare taxxa de prima inmatriculare buburuza22 buburuza22 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un model de intampinare la tribunal pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare si cu un model de cerere de recuperarea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto sultanescuflorin sultanescuflorin model cerere restituire totala a taxei de poluare. (vezi toată discuția)
Pot depune cerere pentru restituire taxa auto singura? Sara.CD Sara.CD Buna ziua. Am achizitionat o masina in anul 2008. Prin septembrie 2008 am platit taxa. Nu stiu cum se numea pe vremea aia: poluare, prima inmatriculare... In ... (vezi toată discuția)