avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua sant unul din mostenitor din 5 si doresc sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua sant unul din mostenitor din 5 si doresc sa aflu cati ...

Buna ziua sant unul din mostenitor din 5 si doresc sa aflu cati bani trebuie sa primesc dupa cota parte a mea care am 1/6 si apartamentul este evaluat la 80.000 de euro
Cel mai recent răspuns: Pescarul76 , utilizator 12:28, 26 Decembrie 2021
daca aveti 1/6, deci a sasea parte , se imparte pretul la 6 si dvs luati o parte. adica 1333 de euro Din suma asta se suporta si cheltuielile- cu vanzarea sau daca e cazul, cu cheltuieli de judecata.
daca sunteti unul din cei 5 mostenitori, cine e al saselea ?
Vindeti ap si impartit banii sau cum ?
Ba ar fi chiar 13.333 euro ... eroare de tastare , nu-i asa ?
da, scuze. Nu stiu daca de tastare sau ca era dimineata si n-am gandit >)
Buna ziua ce as putea face daca am acceptat sa semnez la notar un precontract si un avans de 1000 de euro si mam razgandit sa nu mai vand partea mea unui mostebitor care are parte nai mare
vedeti ce scrie in antecontract.

Alte discuții în legătură

Rezilierea unei intelegeri bilaterale de plata a unui imobil IonutC82 IonutC82 Buna , As dori si eu sa stiu cateva lucruri despre rezilierea unei intelegeri bilaterale de plata a unui imobil incheiata la un notar public. Am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani precontract casa Luana-25 Luana-25 Parintii mei au dorit sa cumpere o casa pt care au facut un precontract cu proprietarul, de promisiune a cumpararii. Au platit prin precontract 1000 euro ( ... (vezi toată discuția)
M-ar interesa o intabulare in 2007 am cumparao o casa la cicarlau cu 30ooo euro.sant 3 frati au facut succesiunea dupa parinti dar problema este urmatoarea sant cam 15 arii iar in ... (vezi toată discuția)