Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legea 333 privind paza

o persoana fizica autorizata care-si desfasoara activitatea intr-o camera a apartamentului in care si locuieste mai este nevoita sa-si monteze sistem de alarma? Pun aceasta intebare deoarece la un control efectuat in urma cu 2 ani mi sa spus ca nu este neaparat nevoie de un sistem de alarma deoarece se si locuieste in acel apartament adica in camera alaturata iar in acest moment punind-u-mi-se in vedere montarea unui sistem.
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
coc cristian, utilizator

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)
Autorizatie urgent jambonica jambonica Am o societate de instalatii si am fost solicitat de catre o asociatie de proprietari pentru a le monta camere video pe scara blocului. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Conditii instalare sistem supraveghere video cercetasul cercetasul In urma mai multor spargeri pe scara blocului , noi locatarii, dorim sa instalam un sistem TVCI, dar de catre noi si nu o firma specializata. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)