avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un bătrân are 4 urmași,din care numai unul mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un bătrân are 4 urmași,din care numai unul mai supraviețuiește,un ...

Un bătrân are 4 urmași,din care numai unul mai supraviețuiește,un al doilea e mort siare un copil în urma unei relații trecătoare ,dar care e recunoscut de el și e major,al treilea este mort și are doi copii, ambii morți și ei ,al patrulea e mort și are un copil în viața.2 sânt din Oltenia ,doi din zona Constanței.batranul are acte pt o suprafață de teren pe numele lui ,dar e lucrat de cel rămas în viață.cum o poate trece pe numele lui ,in cazul când ceilalți urmași nu au pretenții?ne am adresat unui notar și ne a cerut certificatele de deces,dar secretarul de la o primărie din zona Constanței,refuza sa mi i le elibereze, motivând că notarul trebuie sa i le ceară.

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire so2ro so2ro Buna ziua, Va redau pe scurt cateva date: - o familie e formata din mama si fiu, ambii avand apartament proprietate personala. - fiul a decedat, iar la ... (vezi toată discuția)
Succesiune tardiva mihai_565 mihai_565 Buna ziua In urma cu 30 de ani a decedat bunicul. Au existat trei urmasi. Unul dintre ei a renuntat scris (ciudat faptul ca exista un act care mentioneaza ... (vezi toată discuția)