avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In cazul achizitionarii unui apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In cazul achizitionarii unui apartament care are construit ...

Buna ziua,

In cazul achizitionarii unui apartament care are construit balconul fara a fi intabulat care sunt obligatiile pentru noul proprietar? De asemenea, va rog sa imi spuneti si care sunt riscurile in aceasta situatie? Balconul poate fi intabulat de noul proprietar? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Extindere apartament fara autorizatie gechi123 gechi123 Buna ziua, Vreau sa cumpar un apartament situat la parter, care s-a extins in fata blocului pe o suprafata echivalenta cu balconul celor de la etajele ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament prin credit ipotecar cu balcon construit fara autorizatie Clara_Elena Clara_Elena Buna ziua, Ieri am semnat antecontractul de v-c pentru un apartament ce are construit un balcon fara autorizatie. Acest balcon este mentionat in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! doresc sa achizitionez un apartament prin credit ... Loredana  Lori Loredana Lori Buna seara! Doresc sa achizitionez un apartament prin credit ipotecar. Mentionez faptul ca apartamentul are si un balcon construit fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)