avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ramanerea permanenta pe postul ocupat pe perioada ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ramanerea permanenta pe postul ocupat pe perioada determinata

Buna ziua! Sunt functionar public pe perioada determinata. Azi am aflat ca persoana pe care o inlocuiesc (aflată in CIC) a obtinut un alt post la o alta institutie. Eu pot ramane pe acest post, fara a se scoate la concurs?
Citisem undeva , in Codul administrativ, sau in Legea 188, cum ca cel care a inlocuit poate ramane definitiv pe post,prin decizie a persoanei care numeste in functia publica, dar numai retin exact unde. As aprecia daca ma puteti ghida in a ma lamuri asupra acestui aspect. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
Camelia Popa, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura de ocupare a unui post prin redistribuire Oniga Oniga Buna ziua. Rugamintea mea este daca puteti sa ma indrumati vis a vis de pasii ce trebuie urmati pentru a putea ocupa un post suspendat, prin redistribuire ... (vezi toată discuția)
Functionar public debutant Poppeasca Poppeasca Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati in clarificarea unei situatii intrucat nu cred ca angajatorii mei o vor face intr -un mod onest. In luna iulie 2007 am ... (vezi toată discuția)
Examen pe un post suspendat?! sasa25 sasa25 Sotia mea ocupa un post de consilier superior temporar vacant la o institutie deconcentrata din data de 11.05.2010'...pana la incetarea mandatului de primar\", ... (vezi toată discuția)