avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize si autorizatii colectare deseuri din hartie si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize si autorizatii colectare deseuri din hartie si carton.Buna ziua!As dori sa extind activitatea societatii cu o activitate ...

Buna ziua!As dori sa extind activitatea societatii cu o activitate noua si anume,colectare,comercializare si transportul deseurilor din hartie si carton.In afara de codul caen aferent acestei activitati,ce alte avize si/sau autorizatii necesita aceasta activitate?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Codul caen 4941 de transport marfuri l5843n978 l5843n978 codul caen 4941 transport marfuri imi permite sa comercializez marfa pe care o transport ? (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate comerciant/ broker de deseuri danavls danavls Intentionez sa activez ca si operator economic cu obiectiv de activitate principal intermedierea in domeniul deseurilor (comerciant/ broker de deseuri). Caz ... (vezi toată discuția)
Necesitate autorizatie Pasa1217 Pasa1217 Buna ziua, A-si dori sa aflu daca este necesara o autorizatie anume pentru comercializarea de materiale plastice macinate ( firme autorizate colecteaza ... (vezi toată discuția)