avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună dimineața,aș dori să mă ajutați cu un ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună dimineața,aș dori să mă ajutați cu un răspuns, acum ...

Bună dimineața,aș dori să mă ajutați cu un răspuns, acum că s-au ridicat restricțiile covid,poate firma la care lucrez să impună purtarea măștii in continuare, vă mulțumesc o zi buna

Alte discuții în legătură

Mai poate un angajator impune purtarea mastii de protectie impotriva ... Madalinna2000 Madalinna2000 Mai poate un angajator IMPUNE purtarea mastii de protectie impotriva COVID-19 dupa ridicarea restrictiilor la nivel national? (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez la o fabrică unde iară vor să ne oblige ... Kat.Dum. Kat.Dum. Bună ziua! Lucrez la o fabrică unde iară vor să ne oblige să purtăm mască după cam trei săptămâni în care nu am fost obligați să le purtăm ... (vezi toată discuția)
Obligativitate purtare masca in spatii publice inchise misu77 misu77 Buna ziua, Este obligat un copil de 3 ani sa poarte masca intr-un spatiu public inchis,transport in comun etc? Multumesc! (vezi toată discuția)