avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am si eu o întrebare legata de pensie, am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am si eu o întrebare legata de pensie, am lucrat ...

Buna ziua, am si eu o întrebare legata de pensie, am lucrat 17 ani in combinatul siderurgic Galați in grupa 1 de munca, acum lucrez in alta tara (nu in grupa 1 de munca)acești ani vreau sa ii aduc in tara pentru pensie(am 49 ani)cum pot calcula la citi ani ies la pensie(din vorbe multi au spus ca 55ani mă pot pensiona)scuze daca nu am formulat întrebarea corect
Cel mai recent răspuns: andru1973 , utilizator 12:13, 28 Martie 2022
Ce stagiu aveti in alta tara ?Se intelege ca este vorba despre un barbat.Corect ?

andru1973 a scris:

Buna ziua, am si eu o întrebare legata de pensie, am lucrat 17 ani in combinatul siderurgic Galați in grupa 1 de munca, acum lucrez in alta tara (nu in grupa 1 de munca)acești ani vreau sa ii aduc in tara pentru pensie(am 49 ani)cum pot calcula la citi ani ies la pensie(din vorbe multi au spus ca 55ani mă pot pensiona)scuze daca nu am formulat întrebarea corect

1. Despre ce tara este vorba?

2. Precizati data nasterii ...
Da sunt bărbat,aici am mai multe tipuri de stagii,și instalator de telefonie,mecanic auto ,iar acum lucrez in Burger king ca coordonator home delivery

Carp Mircea a scris:

Ce stagiu aveti in alta tara ?Se intelege ca este vorba despre un barbat.Corect ?

Cornel Vasile a scris:

andru1973 a scris:

Că țară e Spania anul nașterii 1973

andru1973 a scris:

Cornel Vasile a scris:

andru1973 a scris:

Că țară e Spania anul nașterii 1973

am uitat sa spun ca in 2006 am ieșit cu ordonanța din combinat am lucrat perioada 1991-2006 ,știu ca veți spune ca sunt 15 ani ,dar am înțeles ca acei 2 ani de salarii care sau dat după ce am ieșit in ordonanța se pun si ei la socoteala (nu știu daca este adevărat sau nu)
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2022
andru1973, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensia de grupa1de munca lunguviorica lunguviorica Am iesit la pensie de drept[50ani] cu grupa 1 de munca,in anul 2010 in martie.Din 2006 lucrez in continuare fara intrerupere si in prezent,INTREBARE-beneficiez ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca resiteanul resiteanul Am iesit la pensie cu data de 1 august 2001 si am avut un stagiu de cotizare de 44 ani 1 luna si 9 zile, din care in conditii speciale(grupa I ) 28 de ani 9 ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu cand pot iesi la pensie dana gal dana gal am inceput sa lucrez la combinatul siderurgic hd din anul 1978 ca otelar ,in anul2003 am iesit cu ordonanta.2 ani care au zis ca mi se pun la pensie,din 2005 ... (vezi toată discuția)