avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
LIVE, ACUM Modificări fiscale: Analiza noilor reguli și implicațiile lor practice
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cerere de scutire de la plata impozitului, fiind ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cerere de scutire de la plata impozitului, fiind persoana cu handicap accentuat.

Buna ziua!
Am depus la Taxe si Impozite Locale Bacau o cerere de scutire de la plata impozitului, fiind persoana cu handicap accentuat. La aceasta cerere am anexat Certificatul de incadrare in grad de handicap, ce era valabil pana in decembrie 2021.
Ca raspuns, directia de taxe si impozite mi-a solicitat transmiterea unui certificat nou, valabil.
Intrebarea mea este urmatoarea: ca urmare a starii de alerta, prezentul certificat de incadrare in grad de handicap nu este valabil pana in luna Iunie 2022, fiind un document emis de o institutie publica (cf legii 55/2020)?
Cum ar trebui sa procedez?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit. am un certificat de handicap accentuat emis in febr.2019 cu termen ... vivien nicoleta vivien nicoleta Am un certificat de handicap accentuat emis in febr.2019 cu termen de revizuire febr.2021 In baza lg.55/2020 valabilitatea lor s-a prelungit pe toata perioada ... (vezi toată discuția)
Important !!!-urgent !!! am certificat de incadrare in grad handicap accentuat ... GStanuta GStanuta Buna ziua, Am certificat de incadrare in grad handicap accentuat din iunie 2021, am depus la serviciu ( comp RUS) acest certificat ,am beneficiat de scutire ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog un angajat care este in concediu medical din ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog un angajat care este in concediu medical din luna decembrie 2021 a depus la institutie certificatul de incadrare in grad de handicap ( grav ... (vezi toată discuția)