avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere impozit primarie .Bună ziua . Am primit o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere impozit primarie .Bună ziua . Am primit o înstiințare/dosar precum că am de ...

Bună ziua . Am primit o înstiințare/dosar precum că am de plată impozitul aferent unei dacia 1310 din anul 2012 și păna în prezent 2022 . Mentionez faptul că masina a ajuns în posesia mea după dezbaterea de mostenire din 2012 fiind prinsă în acte si ia . Masina si tatal meu decedat ( decedat în 2021 ) înregistrați cu domiciliu la o altă resedință/primarie fată de mine . Termenu de prescripție de 5 ani conform legii se poate lua in calcul. Mentionez că eu avănd altă adresă fiscală/ resedință nu am fost înstiințat/somat de plata orcarui impozit/taxă pentru a lua la cunostință până în 2022 . Și acum telefonic am fost anunțat de primaria unde am reședinta de această plată . Are valabilitate și poate opri/reînoi termenul de prescriere facut de ei făra sa fi luat la cunostință în 2017 . Nici macar nu stiu la ce adresă au facut acea somatie dacă eu nu am primit nimic , sau au făcuto doar să fie la dosar cum se mai practică de obicei făra a interesa, dacă cineva ia la cunostință sau nu . Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Impozit teren, cladiri neplatit de 10 ani - prescriere colceriumari-bv colceriumari-bv Buna ziua!Tatal - veteran de razboi, decedat in 1996, nu s-a dezbatut masa succesorala, mama ca vaduva nerecasatorita a veteranului de razboi este scutita de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto nejustificata andrutzu andrutzu Am platit impozitul pe mijloace auto pe 2009 si 2010 si am constatat cu stupoare ca este trecuta la impozit si dacia 1310 vanduta de 6 ani! Cum pot recupera ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o ... cotos gratiela cotos gratiela prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o masina si invoca prescriptia exctinctiva ? (vezi toată discuția)