avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, incerc sa completez formularul pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, incerc sa completez formularul pentru recesamant ...

Buna seara, incerc sa completez formularul pentru recesamant 2021, am cateva nelamuriri , daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.
Eu sunt cu munca mai mult in delegatie prin tara , la 2 saptamani vin acasa , (proprietate personala) si stau o zi , doua dupa care iar plec pentru cateva saptamani. si tot asa pe parcursul anului, ce trec la resedinta obisnuita ?
Si a doua intrebare este , am locuinta cu terenul , si mai am un teren separat cu o anexa pe el , trebuie sa trec si acest teren cu anexa ?
Sper sa nu fiu prea plicticos cu intrebarile mele , dar nu ma pricep.
va multumesc !

Alte discuții în legătură

Salut, ma aflu intr-o situatie care cu siguranta nu e straina ... lexu_p lexu_p Salut, Ma aflu intr-o situatie care cu siguranta nu e straina tinerilor din tara: locuiesc cu prietena intr-o chirie pentru care s-a semnat contract intre ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - verificare la domiciliu lilianaana lilianaana Buna seara as avea si eu o intrebare am o ruda care si a luat concediu medical de la doctor ca a cazut si are piciorul in gips si nu poate merge. Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Sotia ma ameninta ca nu vine acasa cu copilul minor petre florin petre florin buna ziua. azi se intoarce in tara sotia cu copilul minor(varsta 3 ani). iar sotia ma anuntat de o saptamana ca nu vrea sa vina acasa si nici copilul sa il ... (vezi toată discuția)