avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca ...

Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu contract de munca la o singura firma si cu contract de prestari servicii la celelalte? OUG 7/2022 nu precizeaza exact. Va multumesc
În calitate de manager de transport, persoana fizică poate să conducă activitățile de transport a cel mult patru întreprinderi diferite, efectuate cu ajutorul unui parc auto cu o capacitate maximă combinată de 50 de vehicule.
Da. Însă se poate la toate 4 cu contract de munca ?
Buna ziua.

Se elibereaza cate caziere in original aveti nevoie fara probleme. Doar ca ARR interpreteaza Regulamentu CE 1071 art4 privind Managerul de transport in sensul ca poti lucra cu contract de munca la o singura firma si la celelalte 3 doar cu altfel de contract.... din punctul meu de vedere e un abuz


art.4 alin 1 spune ca managerul trebuie sa aiba o legatura autentica cu intreprinderea, in sensul de a fi angajat , director, proprietar, actionar....... Iar angajat poti fi conform legislatiei nationale cu fractiune de 2 ore la 4 firme.... Daca firma nu are competenta profesionala necesara, ....adica nu are manager de transport angajat, actionar, proprietar......semneaza un contract de colaborare cu un manager de transport.

Nu inteleg de ce ARR interpreteaza altfel.....
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2022
manuelle, utilizator
Aceeasi problema o am si eu .Legea nu este clara .Am un manager care are CIM de 2 ore la o societate .Doresc angajarea lui cu CIM respectiv 2 ore si pe societatea mea. Eu nu inteleg de ce , cei de la ARR si ISCTR ne spun ca are dreptul doar la o angajare cu CIM iar a 2 a sa fie prin PFA sau II ......Mi se pare ca ne fura pe fata. In nici o lege sau OG sau ce au m ai dat guvernul nu se mentioneaza aspectul mai sus mentionat .Deci ce facem ? Ii facem CIM iar apoi ne amendeaza ISCTR ul ? In baza carei legi ? Multumesc !
Buna, s-a gasit o reglementare privind managerul de transport sa fie angajat si la cea de a doua firma tot cu CIM respectiv 2 ore?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu impreuna cu sotia detinem o firma de transport,unde ... Emanym Emanym Buna ziua! Eu impreuna cu sotia detinem o firma de transport,unde suntem ambii angajati ca si soferi. Intrebarea este daca sotia poate fi Manager de ... (vezi toată discuția)
Manager transport marfă întreprindere pfa Livia Gabriela Livia Gabriela Bună seara, Pentru eliberarea licenței de transport marfă, pentru o întreprindere PFA, unde administrator este tatăl meu, manager de transport poate fi ... (vezi toată discuția)
Licenta manager de transport - cum se colaboreaza? Inglourious Inglourious Buna seara, Socrul meu intentioneaza sa achizitioneze o masina pentru tractari auto - el avand carnet de soferi profesionist - acum uitandu-ma pe internet, ... (vezi toată discuția)