avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Am nevoie de un model de cerere către ISJ ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Am nevoie de un model de cerere către ISJ și către ...

Buna ziua! Am nevoie de un model de cerere către ISJ și către școala care mi a eliberat diploma de BAC și diploma de ABSOLVIRE, în legătură cu pierderea acestora, am completat o cerere simpla și mi a fost respinsa de școală, Am fost la 2 birouri de copiat acte dar mi au spus că nu au nici un fel de model pentru așa ceva. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)
Schimbarea legislatiei si impunerea bacului ulterior absolviri unei scoli in care nu se cerea anterior tbone112 tbone112 Buna ziua am absolvit in anul 2007 o scoala postliceala sanitara in care am fost inscris in 2004 . nici la inscriere nici la terminare nu era in vigoare ... (vezi toată discuția)
In cat timp se elibereaza diploma de bacalaureat? Simona.Teschere Simona.Teschere Buna ziua, In cat timp ar trebui in mod normal sa se elibereze o diploma de bac (2010), mai ales avand in vedere ca sunt doar [b]6 absolventi[/b] la liceul ... (vezi toată discuția)