avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Admiterea contestatiei la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Admiterea contestatiei la executare

Buna seara! Va rog frumos sa-mi raspundeti si sa ma indrumati in urmatoarea speta:
- in 06.05.2022 am primit o comunicare de chemare in judecata privind obligarea mea, ca parata, de a returna reclamantului A.P. o suma de bani reprezentand sume incasate in dosar executional, aflat pe rolul unui BEJ, ca urmare a admiterii contestatiei la executare formulata de catre A.P. Mentionez ca suma a fost incasata de BEJ din contul reclamantului A.P. De asemeni, AP nu mi-a solicitat niciodata, pana la initierea acestei actiuni, restituirea acestei sume.
Intrebari:
1. Daca plata sumei a fost facuta de AP prin virament catre contul BEJ, de ce trebuie sa o restitui eu?
2. Daca o restitui pana la termenul de judecta, sunt obligata si la achitarea cheltuielilor de judecta solicitate de AP prin cererea de chemare in judecata?
Cu stima si multumiri,

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog frumos sa-mi raspundeti si sa ma indrumati ... ficiu_elena ficiu_elena Buna seara! Va rog frumos sa-mi raspundeti si sa ma indrumati in urmatoarea speta: - in 06.05.2022 am primit o comunicare de chemare in judecata privind ... (vezi toată discuția)
Parere despre intampinare sandricutat sandricutat as vrea si eu o parere despre aceasta intampinare daca este corecta si eventual vreun sfat .multumesc anticipat Domnule Presedinte, Subsemnatul ... (vezi toată discuția)
Rog exemplu de intampinare proces civil ANGEL978 ANGEL978 Buna seara! Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti si mie cum trebuie facuta intampinarea (ce articole din C.civ si C.p. civ ... (vezi toată discuția)