avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa dau actiunile mele asociatului mergand la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa dau actiunile mele asociatului mergand la notariat urmand ...

vreau sa dau actiunile mele asociatului mergand la notariat urmand ca el sa mearga la Registrul Comertului ca sa consemneze transferul. mentionez ca am fost trei asociati, unul a murit si mostenitorii nu vor sa.si faca succesiunea, iar eu vreau sa plec imediat.

Alte discuții în legătură

Vreau sa ies din societate fara nicio pretentie. semenicul semenicul Sunt actionar intr.o societate si administrator, trei actionari, unul a murit acum o luna si mostenitorii nu vor sa faca succesiunea, am imputernicit celalalt ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate de pe firma pe persoana fizica (asociat ... weisIA weisIA Transfer proprietate de pe firma pe persoana fizica (asociat unic) Tatal meu a avut o firma avand ca si asociat unic pe el insusi. Aceasta firma avea drept ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru succesiunea unei societati comerciale Lucylle1 Lucylle1 As dori sa stiu care este procedura de succesiune in urmatorul caz: persoana decedata detine 5% dintr-o societate comerciala cu 4 asociati (inclusiv persoana ... (vezi toată discuția)