Mario1980 
	    	Utilizator

Mario1980 
	    	Utilizator	    

Buna ziua!
Il puteti actiona in instanta civila,insa ar trebui sa stiti cine este,unde sa fie citat samd.
De asemenea salvati probele.
 Mario1980 
	    	Utilizator

Mario1980 
	    	Utilizator	    

Buna ziua!
Il puteti da in judecata in baza art. 1349 si art. 71 Cod civil, pentru incalcarea vietii private prin bullying.
 popecsu	                   

As dori sa stiu daca insultele si jignirile publice pe o retea de socializare pot fi sanctionate si cum. (vezi toată discuția)
	                    popecsu	                   

As dori sa stiu daca insultele si jignirile publice pe o retea de socializare pot fi sanctionate si cum. (vezi toată discuția)

Anonimj	                   

Am fost una dintre organizatoarea unui bal și după multă muncă si-au făcut apariția și rezultate,în cele din urma boboaca mea luând Miss-ul.  Un alt ... (vezi toată discuția)
	                    Anonimj	                   

Am fost una dintre organizatoarea unui bal și după multă muncă si-au făcut apariția și rezultate,în cele din urma boboaca mea luând Miss-ul.  Un alt ... (vezi toată discuția)

Cristi49	                   

Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un sfat va rog?
Buna ziua, numele meu este S. C. , in prezent sunt in divort cu sotia mea cu copil minor ... (vezi toată discuția)
	                    Cristi49	                   

Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un sfat va rog?
Buna ziua, numele meu este S. C. , in prezent sunt in divort cu sotia mea cu copil minor ... (vezi toată discuția)