Buna ziua, Am cumparart un apartament cu act de vanzare cumparare de la un proprietar care la la randul lui a cumparat cu legea 112, doar casa , curtea si gradina fiind cu contract de inchiriere intro curte comuna cu 2 apartamente . Corp A find 2 apartamente si un alt corp B fiind spalatoria , depozit , cotet de pui , magazie de lemne si inca o magazie de lemne . SITUATIA CF ESTE ; dupa ce am cumparat ; C1 -U1
apartament situat inspre strada (corp A ) in dreapta compus din camere ; xxxxx etc , dependintele (din corp B )si anume spalatoria , depozit , cotet de pui , camera de lemne si inco camera de lemne cu 409 / 684 parti din partile comune indivize ce este proprietar primaria , si C1 -U2 apartament 2 situat inspre strada (corp A) in stanga compus din camere ; xxxx etc, cu 275 / 684 parti din partile comune indivize ce am contract de vanzare cumparare pe casa si un contract de inchiriere pe curte si gradina ce mi s-a dat pentru casa. INTREBAREA ESTE ; Primaria poate sa bage chirias in corp B ; spalatoria , depozit , cotet de pui , camera de lemne si inco camera de lemne si facandul al 3 lea apartament ? . Primaria poate sa faca dezmembrarea corp B de corp A facandui alt CF ?, Eu ca singurul proprietar cu act de vanzare cumparare mai pot avea acces la corp B ?. Mentionez ca AP 1 si AP 2 sunt o singura cladire despartite pintrun singur perete si cu intrari separate din curte (corp A ) iar corp B este o alta cladire situata la 7 metri de corp A fiint toate ce acelas teren de 684 m2 . POATE PRIMARIA SA FACA ASA CEVA . VA MULTUMESC.