avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. As avea o întrebare. Cum se procedează ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. As avea o întrebare. Cum se procedează în cazul ...

Buna ziua. As avea o întrebare. Cum se procedează în cazul contractelor în derulare in construcții? Acum construiesc o casa și am făcut un contract anul trecut. Acum mi se spune că trebuie renegociat datorita unor ordonanțe de urgență în care constructorul poate ajusta preturile din cauza scumpirii materialelor, transport etc. Precizez că în contractul semnat se specifica clar că prețul va rămâne fix indiferent de evoluția pieței.

Eu ca beneficiar sunt obligat să semnez acest act adițional sau nu?

Alte discuții în legătură

Preturi contract ailicec ailicec a fost incheiat un contract prin licitatie - cel mai scazut pret, preturile la materiale, manopera, utilaj si transport au fost ferme pe toata perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tututor! am o intrebare ref. la ajustarea pretului ... dianacb dianacb Buna ziua tututor! Am o intrebare ref. la ajustarea pretului unui contract(subsecvent) de achizitie sectoriala de produse, incheiat in baza Legii 99/2016. Nu ... (vezi toată discuția)
O.u.g. 50/2010 bazilica2003 bazilica2003 Va salut, Am fost instiintat prin sms de catre banca la care am luat un credit auto (***-**) ca sa ma prezint sa semnez un act aditional in conformitate cu ... (vezi toată discuția)