avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, mama mea in varsta de 82 de ani doreste sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, mama mea in varsta de 82 de ani doreste sa imi faca ...

Buna ziua, mama mea in varsta de 82 de ani doreste sa imi faca un contract de intretinere deoarece eu sunt persoana care am ajutat-o mereu. Cum trebuie procedat? Trebuie consimtamantul si celorlalti mostenitori?
Cel mai recent răspuns: powerspyA , utilizator 10:05, 1 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Dacă aveți documentația cadastrala și intabulare, dvs și mama mergeți la un birou notarial.
Multumesc de raspuns!
Care sunt actele ce trebuie puse la dosar?

Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator
Actul de proprietate, documentația cadastrala, certificat de atestare fiscala de la Primarie, Adeverința de la Asociația de proprietari și de la furnizorii de utilități (gaze, curent, apa, gunoi), ca nu sunt datorii, buletinele și certificatele dvs de căsătorie-după caz.
Va multumesc de amabilitate doamna raluka! Aceste acte trebuie depuse in original sau copie?

Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator
Toate în original

Alte discuții în legătură

Succesiune fara mostenitori rezervatari dariad dariad In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza? Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)
Succesiune CIUBUC FLORI MIHAELA CIUBUC FLORI MIHAELA Nu stiu sa ma exprim in termeni juridici , dar sper sa ma fac inteleasa Sotul meu a primit prin succesiune de la mama lui care e in viata o casa, inainte de ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament obtinut prin testament melcisor melcisor Buna ziua! Mama mea a primit prin testament de la un unchi un apartament. Unchiul a decedat. Va rog sa ma ajutati! Ce trebuie sa faca mama ca sa treaca ... (vezi toată discuția)