avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De curand am cumparat un teren, vechiul proprietar i-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De curand am cumparat un teren, vechiul proprietar i-a dat acordul ...

De curand am cumparat un teren, vechiul proprietar i-a dat acordul VERBAL , nimic scris , sa construiasca gardul gros de 30cm, 15cm fiind ocupati din terenul meu. Doresc sa construiesc o casa , la limita cu acest gard si am nevoie de acordul lui notarial, acesta refuza. Ce pot face in cazul acesta? Nu e normal sa il pun sa darame gardul? Acordul a fost dat VERBAL , nu la notariat de catre fostul proprietar. Dupa ce s-a vazut cu --sacii in caruta-- acum nu il mai intereseaza.

Alte discuții în legătură

De curand am achizitionat un teren de 500mp, terenul este ingradint ... darkynok darkynok De curand am achizitionat un teren de 500mp, terenul este ingradint staga si dreapta , fiecare vecin a luat 15cm si a pus gard comun , pe hotar, FARA acordul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va scriu în legătură cu o problemă pe care o ... Delilah123 Delilah123 Bună ziua! Va scriu în legătură cu o problemă pe care o am cu niște vecini, în urma cumpărării unui teren. Mai exact, în momentul în care am ... (vezi toată discuția)
Anulare declaratie notariala cdragoman cdragoman In anul 2009 vecinul meu (avocat de meserie) a construit un zid despartitor din beton si BCA intre proprietatile noastre, care intra 15 cm pe terenul meu, ... (vezi toată discuția)