Salutare, am nevoie de serviciile unui avocat care poate obtine in numele meu de la politie detalii despre un dosar din Bucuresti in care eu sunt reclamant.
Anul trecut am depus o plangere la politie deoarece am fost agresat de mai multi indivizi. La acel moment nu mi s-a oferit un numar de dosar, spunandu-mi-se ca voi fi notificat cu detalii despre dosar. Pana in prezent nu am fost notificat in vreun fel de catre Politie. Doresc sa aflu stadiul dosarului si sa am acces la documentele privind investigatia. In acest sens doresc sa apelez la serviciile unui avocat care poate sa obtina aceste detalii in schimbul unui onorariu rezonabil.
Astept cu interes propuneri.
Multumesc
Va puteti adresa cu o cerere catre Parchetul din raza teritoriala sectiei de politie unde ati formulat plangerea ori chiar la acea sectie de politie in baza unei cereri scrise. Modelul de cerere il puteti regasi in link-ul urmator [ link extern ]
Trebuie la politie.Fara număr de dosar nu se avansează deloc.
Este un deranj destul de mare pentru avocat.
Însă, se poate ajunge pana unde doriți.
Scrieți la avocati daca vreti sa aflați costurile deoarece nu se afișează pe forum.
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns. Aceste informatii sunt foarte utile pentru mine.
Eu am deschis acest topic in speranta ca ma pot contacta avocatii interesati, urmand sa discutam detaliile colaborarii in privat.
O zi buna!