avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie de serviciile unui avocat care poate obtine ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie de serviciile unui avocat care poate obtine ...

Salutare, am nevoie de serviciile unui avocat care poate obtine in numele meu de la politie detalii despre un dosar din Bucuresti in care eu sunt reclamant.
Anul trecut am depus o plangere la politie deoarece am fost agresat de mai multi indivizi. La acel moment nu mi s-a oferit un numar de dosar, spunandu-mi-se ca voi fi notificat cu detalii despre dosar. Pana in prezent nu am fost notificat in vreun fel de catre Politie. Doresc sa aflu stadiul dosarului si sa am acces la documentele privind investigatia. In acest sens doresc sa apelez la serviciile unui avocat care poate sa obtina aceste detalii in schimbul unui onorariu rezonabil.
Astept cu interes propuneri.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:53, 6 Iunie 2022
Va puteti adresa cu o cerere catre Parchetul din raza teritoriala sectiei de politie unde ati formulat plangerea ori chiar la acea sectie de politie in baza unei cereri scrise. Modelul de cerere il puteti regasi in link-ul urmator [ link extern ]
Trebuie la politie.Fara număr de dosar nu se avansează deloc.
Este un deranj destul de mare pentru avocat.
Însă, se poate ajunge pana unde doriți.
Scrieți la avocati daca vreti sa aflați costurile deoarece nu se afișează pe forum.

Cererea ulterioară se adresează la parchet.
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns. Aceste informatii sunt foarte utile pentru mine.
Eu am deschis acest topic in speranta ca ma pot contacta avocatii interesati, urmand sa discutam detaliile colaborarii in privat.
O zi buna!
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns. Ideal pentru mine ar fi sa colaborez cu un avocat care sa obtina documentele in numele meu.
O zi buna!
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns. Ideal pentru mine ar fi sa colaborez cu un avocat care sa obtina documentele in numele meu.
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Cum pot afla daca am fost (sau sunt) cercetat penal ? seb_apotolescu seb_apotolescu Buna seara, Sunt stabilit in strainatate din anul 2011 avand residenta permanenta aici. Am domiciliu declarat la fisc (pentru evitarea dublei impuneri) ... (vezi toată discuția)
Plangere penala din 2011 fara raspuns d-r d-r Buna dimineata ! In anul 2011 am depus o plangere la sectia de politie de care apartin in legatura cu distrugerea unui bun . Cei de la sectie in acea ... (vezi toată discuția)
Am formulat o plangere penala insa nu am fost chemati la audieri.ce putem face? victoria75 victoria75 Suntem un grup care am depus o plangere penala la DICOT impotriva unor persoane acum um an de zile.DICOT-ul mi-a confirmat in scris ca aceasta plangere a ... (vezi toată discuția)