MrFB	                   

Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an?
Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)
	                    MrFB	                   

Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an?
Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)

iMozzie	                   

Buna ziua,
Recent am infiintat un SRL avand codul caen 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe. 
Momentan nu am gasit ... (vezi toată discuția)
	                    iMozzie	                   

Buna ziua,
Recent am infiintat un SRL avand codul caen 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe. 
Momentan nu am gasit ... (vezi toată discuția)

nigerart	                   

Am un SRL, cu activitatea suspendata pe 3 ani. Perioada expira peste 1 luna. Primaria unei comune din alt judet, imi da o suma (considerabila) pentru o lucrare ... (vezi toată discuția)
	                    nigerart	                   

Am un SRL, cu activitatea suspendata pe 3 ani. Perioada expira peste 1 luna. Primaria unei comune din alt judet, imi da o suma (considerabila) pentru o lucrare ... (vezi toată discuția)