avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Am 54 de ani și 33 de ani vechime în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Am 54 de ani și 33 de ani vechime în munca cu certificat ...

Bună ziua. Am 54 de ani și 33 de ani vechime în munca cu certificat de handicap accentuat din 2018, permanent, obținut pe baza recomandărilor medicale și adeverinței de la comisariatul militar fiindcă am fost inapt pentru serviciul militar. Pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu 10 ani? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de ... Campean ilie Campean ilie Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de 51 ani si vechime in munca 30 ani.Intrebarea mea este daca ma pot pensiona pe caz de ... (vezi toată discuția)
Intrebare pentru o persoana juridica din domeniul muncii : LuizaBratu LuizaBratu Intrebare pentru o persoana juridica din domeniul muncii : Am 51 de ani varsta, pe data de 25.09. 2015, fac 35 de ani vechime in munca, din care un an si 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am cateva intrebari. sunt pensionar invaliditate gr. ... adriankiss69 adriankiss69 Buna ziua. Am cateva intrebari. Sunt pensionar invaliditate gr. III, nerevizuibil, Detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat cu ... (vezi toată discuția)