avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DACĂ A FOST ÎNCĂLCAT ARTICOLUL NR 217 alin. 8 \'\' ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DACĂ A FOST ÎNCĂLCAT ARTICOLUL NR 217 alin. 8 '' Dacă înainte ...

DACĂ A FOST ÎNCĂLCAT
ARTICOLUL NR 217 alin. 8
'' Dacă înainte de închiderea dezbaterilor una dintre părţi a fost îndepărtată din sală, aceasta va fi chemată în sală pentru a i se pune în vedere actele esenţiale efectuate în lipsa ei. Aceste dispoziţii nu se aplică în cazul în care partea îndepărtată este asistată de un apărător care a rămas în sală''

Dacă nu am fost chemat înapoi în sala sa îmi aducă la cunoștință ce sa întâmplat în lipsa mea ce pot face? Este foarte grav
VĂ ROG FRUMOS

Alte discuții în legătură

Concluzii scrise - legalitate depunere raluca_dana raluca_dana Buna Ziua, Am o intrebare, pe noua procedura nu se mai depun concluzii scrise? Am primul termen la o ordonanta de plata si am auzit ca nu se mai depun ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru vatamare corporala admin12 admin12 Buna ziua, Am si eu o intrebare la care rog pe cineva sa imi raspunda. Sotul meu ( pot sa mai spun sotul meu, deoarece am terminat procesul de divort dar ... (vezi toată discuția)
Intervenţie în dosar judecat şi aflat în apel ContSters331913 ContSters331913 O persoana fizică ce ia la cunoştinţă târziu că a fost deschis un proces care s-a judecat şi acum se află în apel, poate interveni ca parte in proces ... (vezi toată discuția)