avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am un salariat care se pensioneaza de drept ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am un salariat care se pensioneaza de drept incepand cu ...

Daca am un salariat care se pensioneaza de drept incepand cu data de 30.06.2022 (PLV) si a efectuat concediul de odihna pentru anul 2022 integral (25 de zile cate avea dreptul conform CCMpe unitate)
Iar cu 05.07.2022 i se intocmeste un alt CIM, pe durata determinata pana la 31.12.2022, cate zile de CO mai are dreptul ptr CIM pe determinata
Avand in vedere ca in CCM pe unitate este prevazut ca in cazul salariatilor care se pensioneaza in cursul anului si au efectuat CO integral nu li se retin banii ptr zilele de CO efectuate in plus.

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca dmmp dmmp Potrivit Lg. nr.62/2011 contractul colectiv de muncă la nivel de unitatea intrat in vigoare la data inregistrarii la ITM, respectiv la sfârșitul anului ... (vezi toată discuția)
Dreptul la co dublu in perioada de preaviz mihadoro07 mihadoro07 Avem in unitate un angajat care a beneficiat de banii pe co aferent anului in curs dar si de 21 de zile efective, din cele 25 la care avea dreptul (pt 4 zile a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna angelica82 angelica82 Buna ziua. M-am angajat la Posta Romana ca factor rural in data de 9 martie anul in curs. Diriginta sustine ca nu as' avea dreptul la concediu decat dupa 11 ... (vezi toată discuția)