avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bună ziua,am si eu o întrebare, în anul 2013 se ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bună ziua,am si eu o întrebare, în anul 2013 se plătea contribuții ...

Bună ziua,am si eu o întrebare, în anul 2013 se plătea contribuții la asigurările de sanatate(cass) la un contract de închiriere?Menționez ca contractul era din luna ianuarie pana în Septembrie 2013.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor realplayer realplayer va rog sa imi spuneti cat trebuie sa platesc pe luna daca nu sunt angajat si vreau sa platesc direct la c.a.s ? cineva spune aca undeva la 33 de lei pe luna si ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru pfa radiat in 2013 Amatista Amatista Buna ziua, Am avut un PFA, radiat in Aprilie 2013, iar de curand am primit la locatia unde a fost inregistrat PFA-ul, o somatie pentru porpiri pe niste ... (vezi toată discuția)
Contributii la sanatate pentru inchiriere autoturism stelach stelach Buna ziua, o persoana fizica a inchiriat in anul 2006 autoturismul unei firme in baza unui contract de inchiriere. Acum a primit somatie de la casa de ... (vezi toată discuția)