Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

În data de 14.03.2019 printr-o decizie mi s-a anulat permisul ...

În data de 14.03.2019 printr-o decizie mi s-a anulat permisul de port arma, acum pentru redobândirea mi se cere să fac din nou cursul de port armă, motivând acestă cerință de schimbări în prevederile legii. Nu găsesc în legi aceasta mențiune. Pana acum câțiva ani nu era nevoie de un nou curs.
Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

In ce mod pot redobandi permisul de vanator? sfarghiu dan sfarghiu dan buna seara.as dori sa aflu in ce conditii pot redobandi permisul de vanator tinind cont de urmatoarele:-am obtinut permisul de membru vanator in anul 1997 in ... (vezi toată discuția)
Permis de port arma anulat kvi22 kvi22 Buna ziua, Acum un an m-am ales cu permisul de port arma anulat, motivul fiind pierderea(furtul) armei din dotare. Arma se afla in geanta, am lasat geanta ... (vezi toată discuția)
Anulare permis arma după casare Ion 1979 Ion 1979 Buna ziua,m-am trezit cu decizie de la biroul arme și muniții pentru anularea permisului de armă pe motiv că nu am făcut fisa medicala in termenul ... (vezi toată discuția)