avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce nu mai este transparenta la concursurile publice ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce nu mai este transparenta la concursurile publice din invatamant ...

De ce nu mai este transparenta la concursurile publice din invatamant rezultatele publicandu-se codat, invocandu-se GDPR?
Legea invatamantului afirma transparenta dar GDPR impunea opacitate.
De ce nu mi s-a dat, la cererea mea, lista in clar cu rezultatele unui concurs de directori?

Alte discuții în legătură

Organizare examen de admitere in invatamant privat bimbo1 bimbo1 Buna ziua, Exista anumite legi sau o metodologie-cadru pe care institutiile de invatamant private trebuie sa o respecte la organizarea concursului de ... (vezi toată discuția)
Validarea unui concurs emilpop22 emilpop22 Daca a fost afisat rezultatul unui concurs in ziua desfasurarii acestuia iar valitarea nu a fost facuta in termenul legal prevazut de lege, este posibil ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR In 2006 am terminat faculatea de administratie publica. Am participat la concurs pentru functia de secretar de localitate in data de 23 si 25 martie 2009, ... (vezi toată discuția)