avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... daca se decide cresterea cuantumului garantiei, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

daca se decide cresterea cuantumului garantiei, dobanda acumulata ...

daca se decide cresterea cuantumului garantiei,dobanda acumulata intra in calculul sumei necesare ptr a acopei noua garantie?

Alte discuții în legătură

Sold credit julylaure75 julylaure75 Buna seara. Ati putea sa ma lamuriti intr-o problema? Am un credit bancar ipotecar si doresc rambursarea integrala anticipata a creditului. Am obtinut acordul ... (vezi toată discuția)
Scoatere garant ipotecar tumi tumi buna ziua .as dori sa stiu daca este obligatoriu scoaterea garantului ipotecar dintr-un contract de credit,in conditiile in care acest garant a fost de acord ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului daca firma e in faliment si insolventa kisanca kisanca buna ziua, as dori sa stiu daca beneficiez de indem.de crestere a copilului conform venituri acumulata in cele 12 luni anterior nastere,am nascut in ... (vezi toată discuția)