avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, în calitate de fiica de strămutat, în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, în calitate de fiica de strămutat, în speta Lg ...

Bună ziua, în calitate de fiica de strămutat, în speta Lg 154/2021, prin Hotărârea CPMBuc, perioada de strămutarea a fost considerata decembrie 1941-1945. Mi s-a argumentat de către comisie, ca au luat în considerare o notita de pe documentul "Situațiune" și nu "Declaratiunea" care era datata 1940. Intrebare: se poate contesta Hotărârea Casei de Pensii sau sa aștept Decizia acesteia?
Info:
Stramutat - Tatăl, decedat în 1978, născut în 1934 în Cadrilater
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2022
Felipala, utilizator

Alte discuții în legătură

Bunicul meu (decedat) are numele scris in unele acte gresit. ... taraminunilor taraminunilor Bunicul meu (decedat) are numele scris in unele acte gresit. Gresita o litera: in loc de \" i \" este scris \"e\". Acolo unde e scris de mana. Unde este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea( decedata în 1995), stramutata din bulgaria, ... Alma Mărgărit Alma Mărgărit Bună ziua. Mama mea( decedata în 1995), stramutata din Bulgaria, nu a beneficiat de legea 189..... - nu știu dacă eu, în calitate de fiică, pot ... (vezi toată discuția)
in contextul legii nr 154 /2021 cu modificarile si ... olteanutinca olteanutinca Buna ziua ! In contextul legii nr 154 /2021 cu modificarile si competarile articolelor,eu fiica celui deportat in per 1940-1945 ,tatal meu fiind atunci ... (vezi toată discuția)