Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna dimineata ! In 2020 am fost declarat inapt petru probleme ...

Buna dimineata ! In 2020 am fost declarat inapt petru probleme phihice !!!! Am fost reevaluat si am primit permisul.Pe data de 28 o9.2022 am avut o problema cu pariurile,caci am pierdut !! Cineva a chemat SMURDUL ,pentru ca m-a auzit ca vreau sa mor.Intradevar am luat 3 pastile ca sa pot dormi!!! Smurdul m-a dus la Spitalul Floreasca . Mai am sanse de reevaluare sau pierd permisul pe viata ??? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Restituire permis de circulatie conf. art 184. czsniper czsniper Buna ziua, am sa incep prin a explica exact ca in declaratii un accident produs la data de 15.02.2010. Ma aflam la volanul unui autoturism in conditii de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,in urma cu un an am avut un accident rutier fara victime(nu ... Madalin0948 Madalin0948 Buna ziua,in urma cu un an am avut un accident rutier fara victime(nu conduceam eu),a doua zi ne a chemat la declarații,iar azi mi a venit citatie ca sunt ... (vezi toată discuția)
Accident razvan1277 razvan1277 Buna ziua.In timp ce eram angajata intr-o depasire regulamentara,depasisem 2 autoturisme si mai aveam de depasit o duba,care in mommentul in care am ajuns ... (vezi toată discuția)