avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara. Circul cu dovada din 19.11.2019, anul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara. Circul cu dovada din 19.11.2019, anul acesta mi-a ...

Buna seara. Circul cu dovada din 19.11.2019, anul acesta mi-a fost reținută dovada pentru 90 zile.( sunt cercetat intr-un dosar penal) Mi-a fost eliberată o alta dovada valabilă o zi.Întrebarea este următoarea: cum pot recupera dovada inițială? Unde ma pot informa cum trebuie? Am sunat la parchetul unde este dosarul și nu m-au ajutat cu nimic..

Alte discuții în legătură

Obtinere drept de conducere savu200 savu200 Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o lamurire: am urmatoarea situatie: in noiembrie 2016 am avut un accident auto, in care nu am acordat ... (vezi toată discuția)
Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Prelungirea dreptului de circulatie obiectiv obiectiv In luna august a.c. am fost implicat intr-un accident , in urma caruia s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul de conducere.Pana la rezolvarea ... (vezi toată discuția)