avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Mă poate ajuta cineva cu un model de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Mă poate ajuta cineva cu un model de contract de ...

Buna ziua,
Mă poate ajuta cineva cu un model de contract de management specific agențiilor de turism? Mă refer la acel contract solicitat de Ministerul Turismului in vederea licențierii; situație în care administratorul poate fi și manager operațional în baza experienței acumulate și a calificării iar remunerația este 0 lei (fiind administratorul ar avea dividendele).
Va mulțumesc anticipat pentru suport!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, daca o societate comerciala, dorește să obțina ... DDT33 DDT33 Bună ziua, Daca o societate comerciala, dorește să obțina licența de turism in vederea funcționării ca agenție de turism, conform ultimelor ... (vezi toată discuția)
Contributii si impozit la contractul de management Dorina Tarcea Dorina Tarcea Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu contributiile la fondul de sanatate , pensii si somaj retinute din remuneratia acordata pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare pj- pf fara remuneratie Oana_A Oana_A Exista vreun tip de contract/ conventie care sa se poate incheia intre o persoana juridica si o persoana fizica care sa presteze anumite servicii de ... (vezi toată discuția)