avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca sunt angajat cu CIM la doi angajatori, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca sunt angajat cu CIM la doi angajatori, angajatorul A si ...

Daca sunt angajat cu CIM la doi angajatori, angajatorul A si angajatorul B, si mi-am declarat functia de baza la angajatorul A, in schimb angajatorul B acorda vouchere de vacanta salariatilor proprii. Eu am dreptul sa primesc vouchere de vacanta? Tichete de masa nu am dreptul sa primesc decat de la angajatorul A (unde mi-am declarat functia de baza?). Dar vouchere de vacanta? Pot primi de la ambii angajatori?

Alte discuții în legătură

Tichete de masa ceciliacaruntu ceciliacaruntu Buna ziua , am o intrebare in ceea ce priveste tichetele de masa . Problema este asa : - angajat cu certificat de handicap , CIM la noi cu 4 ore . - acelasi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, un salariat a plecat institutie incetare CIM din data de 10.05.2018, suntem institutie publica ,bugetara, personal contractual doamna a facut cerere ca ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa pentru cim partial andy.m.i. andy.m.i. Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind tichete de masa primite la CIM cu 2 ore la firma privata unde nu e functia de baza, functia de ... (vezi toată discuția)