avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o masina d dvanzare pe olx, acum o sapt un client ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o masina d dvanzare pe olx, acum o sapt un client mi a propus ...

Am o masina de dvanzare pe olx, acum o sapt un client mi a propus un schimb cu Vw si ne am inteles ca i dau masina si imi da un vw la schimb plus 6500 euro dif din partea lui, a pus masina pe platforma ne am dus si pe cand sa descarce masina mea a zis ca imi plateste diferenta prin banca pe loc, nu mi au intrat banii tot zice ca e week si urmeaza sa intre, inainte sa imi vireze banii a dus masina i a un polish si i a curatat putin interiorul, mentionez ca masina era in regula doar uleiul trebuia schimbat, am scos numere rosii dar pe firma nu am semnat contract cu el, dupa 2 zile ma suna ca trebuie sa bage 3000 euro in masina si nu imi mai da pretul stabilit, cand a luat masina nu a bagatnimic de vina, am zis ca masina mea e ok am mers l service si am liat o inapoi sii am inapoiat masina lui cu acte cu tot! Intre timp el a luat briful din masina mea si refuza sa l inapoieze desi eu i am inapoiat masina, in momentul cand i am dat masina inapoi a zis sa mergem in urma lui acasa la el sa luam actele de l masina noastra, pe cand am ajuns acolo ca cica nu are cheile la masina in care sunt actele! Ce e de facut? Intre timp am foat contactata de o doamna care spune ca e un mare tepar si ca urmeaza inca 9 persoane sa l dea in jidecata pt inselaciune !acum ne cere undeva la 3000 lei in schimbul actelor ca i a facut un polish, el a facut toate astea inainte sa plateasca masina!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
marya17, utilizator

Alte discuții în legătură

Retinere abuziza a actelor de la masina! am o masina de dvanzare ... Ionut61 Ionut61 Retinere abuziza a actelor de la masina! Am o masina de dvanzare pe olx, acum o sapt un client mi a propus un schimb cu Vw si ne am inteles ca i dau masina si ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o mașină furată din belgia cu numere de germania! ... cjurj97 cjurj97 Am cumparat o mașină furată din Belgia cu numere de Germania! Toate actele în regulă,hartii de tuv doar ca false! Ce aș putea sa fac? (vezi toată discuția)
Credit auto amy_miha_ela amy_miha_ela Buna ziua, am achizitionat o masina prin credit auto in anul 2007, am achitat ratele lunar pana in 2011 . Rata era in franci elvetieni si nu ne-am mai putut ... (vezi toată discuția)