avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! În legătură cu concediul prenatal, se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! În legătură cu concediul prenatal, se acorda 85% ...

Bună ziua! În legătură cu concediul prenatal, se acorda 85% din brut din ultimele 6 luni? (Concediul acela de 126 de zile) și mă mai interesează dacă se calculează și prema de concediu pe care am primit.o o data pe an dar care se încadrează pentru că am primit.o in august și eu intru in prenatal in ianuarie. Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal este 126 sau 168 de zile in 2010? iuliana0025 iuliana0025 buna ziua! sunt insarcinata in 6 luni si peste 1 luna urmeaza sa intru in concediu prenatal, de aceea as vrea sa va intreb daca concediu prenatal este 126 ... (vezi toată discuția)
Urgent - calcul cuantum concediu prenatal & de lauzie pysymotura pysymotura Buna ziua, As dori va rog sa stiu exact care sunt pasii de calcul (sau daca se poate sa fiu ajutata cu calculul corect) pentru a putea afla care este ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul prenatal ptr gravide??? mihasava mihasava Buna seara...Am intrat de curand in concediul prenatal....Insa,sunt nedumerita privind calculul acestuia....Ma poate ajuta cineva in privinta asta? Mentionez ... (vezi toată discuția)