avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna, in luna mai am fost audiată că martor într-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna, in luna mai am fost audiată că martor într-un dosar de evaziune fiscală ...

Buna,,,,doresc sa la ajutați cu un răspuns....in luna mai am fost audiată că martor într-un dosar de evaziune fiscală ,,,,in luna decembrie mi sa adus la cunoștință că am devenit suspectă în dosarul de evaziune fiscală ,,,presupusă fapta săvârșită de mine in aprilie,mai 2015....doresc să știu daca fapta de complicitate la evaziune fiscală se prescrie și când anume,,,după ce perioada,,,, mulțumesc

Alte discuții în legătură

Ordonante emise de org judiciar cercetare penala mary6 mary6 Buna ziua.Daca o plangere penala pt infractiunile de furt,amenintare,abuz de incredere,a fost respinsa de parchet de doua ori prin ordonanta in temeiul art ... (vezi toată discuția)
Am fost administrator in perioada 2015-2016, la o firma care ... Nichita Lacramioara Nichita Lacramioara Buna ziua! Am fost administrator in perioada 2015-2016, la o firma care a activat in perioada 2011-2016, iar aceasta firma a intrat in insolventa atunci cand ... (vezi toată discuția)
Audierea in calitate de martor bozzont bozzont Am fost chemat la politie unde mi s-a spus ca o anumita persoana a depus plangere impotriva unui grup de persoane din firma in care eu lucrez pentru o anumita ... (vezi toată discuția)