avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua. Va rog sa ma informați dacă este legal ca ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua. Va rog sa ma informați dacă este legal ca pentru ...

Buna ziua. Va rog sa ma informați dacă este legal ca pentru a indeplini condițiile de accesare fonduri europene pe o firma noua pe numele meu am cesionat firma pe care am deținut-o pana săptămâna trecută, dar am făcut o hârtie de împuternicire de acces la contul bancar al firmei deținute anterior cu acordul noul administrator și al băncii pentru a avea acces la contul firmei pentru a face plăti in numele fostei firme și pentru a gestiona veniturile și PTR a avea controlul vechii societăți , deoarece intenționez peste mai mult de 6 luni sa redobândesc societatea cesionată. Vreau sa menționez ca condiția de accesare a fondului european pe noua firma este sa nu dețin alta societate și sa nu am studii superioare , iar cu ceva luni in urma am renunțat la ultimul an de facultate. Va Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog sa ma informați dacă este legal ca pentru ... Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Va rog sa ma informați dacă este legal ca pentru a indeplini condițiile de accesare fonduri europene pe o firma noua pe numele meu am cesionat ... (vezi toată discuția)
Depuneri numerar albis albis Buna ziua, am dorit sa postez undeva unde poate s-ar portivi mai bine ca si continut, insa va rog sa-mi permiteti o intrebare daca este posibil : chiar daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin o firma (intreprindere individuala) prin care ... bloo bloo Buna ziua, detin o firma (intreprindere individuala) prin care am accesat fonduri europene. Luna trecuta a avut loc controlul in vederea obtinerii transei a ... (vezi toată discuția)