avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sotia mea este PFA din 2016 si urmeaza sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sotia mea este PFA din 2016 si urmeaza sa nasca in ...

Buna ziua,

Sotia mea este PFA din 2016 si urmeaza sa nasca in iunie, era curioasa cum se calculeaza, practic indemnizatia de crestere copil, se ia media de pe anul trecut (2022) a celor 12 luni ca sa imi faca media pe anul trecut pentru cele 6 luni, plus media de 6 luni pe anul 2023, si se imparte din nou la 12 luni ? Sau imi iau venitul de august - decembrie (6 luni din 2022) si restul din 2023 (ianuarie - iunie) si se face media?

Alte discuții în legătură

Buna ziua . sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox ... Marykaaa Marykaaa Buna ziua . Sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox 20 oct 2023. As vrea sa intru in prenatal la 1 sept. 1. Calculul indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)
Ce sume se iau in considerare la reclacularea indemnizatiei de crestere copil privind incasarea unor sume din castigarea unor hotarari judecatoresti? Janaina Janaina Buna ziua, ma intereseaza si pe mine recalcularea indemnizatiei de crestere copil. In anul 2019 am obtinut o hotarare definitiva privind recalcularea unor ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Anamaria G Anamaria G Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de indemnizatia de crestere a copilului. Am 2 contracte unul de drep de autor si unul de angajat. Pe contractul d drept ... (vezi toată discuția)