avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Adeverinta venituri brute Vs salarii brute
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Adeverinta venituri brute Vs salarii brute

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: in perioada 2008 - 2021 am lucrat la o companie in cadrul careia venitul brut era compus din salariu (cam 20%) si comisioane vanzari (80%). Pe comisioanele de vanzari se plateau toate taxele si impozitele.
In adeverinta de venituri brute (la incheierea CIM) mi s-au trecut doar salariile brute (care evident sunt 20% din total venit brut).
Pentru o viitoare pensie am nevoie de o adeverinta cu toate veniturile lunare brite sau cum se va face calculul? Trebuie sa cer o alta adeverinta cu veniturile totale brute lunare?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Neconcordanta salariul incasat si adeverinta de venit neveralya neveralya Buna seara, Am o mare rugaminte la dvs si anume : lucrez la o firma din luna mai 2012 si zilele trecute am solicitat o adeverinta cu veniturile pe anul 2012 ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre banii primiti si banii declarati la stat. bani la negru ??? mkpwmk mkpwmk Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. La firma la care sunt angajat de aproape 2 ani ocup functia de agent vanzari. Salariul meu consta in ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal elenalaura_ro elenalaura_ro Buna ziua, imi cer scuze ca va deranjez. Sunt insarcinata in 28 de saptamani si medicul ginecolog mi-a recomandat sa intru de la 1 iunie in concediul ... (vezi toată discuția)