avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... O companie care are ca obiect principal de activitate ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

O companie care are ca obiect principal de activitate inchirierea ...

O companie care are ca obiect principal de activitate inchirierea de spatii comerciale, a montat panouri fotovoltaice pentru productie de energie electrica. Energia produsa se doreste a fi vanduta catre chirias si surplusul catre furnizor (Eon), in calitate de prosumator.
Intrebari:
- pentra a vinde catre chirias, compania are obligativitatea de a avea un cod CAEN specific productiei sau vanzarii de energie electrica? Exista un minim de energie vanduta pentru a fi incadrat la categoria de producator de energie?
- pretul de vanzare catre chirias poate fi acelasi obtinut de la furnizor? Poate fi mai mare cu 1% de exemplu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Este posibila producerea si vanzarea de energie electrica in postura de persoana fizica (neautorizata) ? CrissMGC CrissMGC Buna ziua stimati domni ! Intrucat sunt interesat de domeniul amintit in titlu si anume producerea la nivel casnic a energiei electrice si vanzarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa schimbare contor electric. sunt prosumator ( ... giuseppe07 giuseppe07 Recuperare taxa schimbare contor electric. Sunt prosumator ( am panouri fotovoltaice) și vind surplusul de energie către firma de furnizare. Contorul ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru instalare panouri fotovoltaice si pictare pereti? alexgorea alexgorea Ce cod CAEN imi trebuie pentru infiintarea unei firme ce se va ocupa de instalarea panourilor fotovoltaice si a boilerelor pe baza de lumina soarelui, iar ca ... (vezi toată discuția)