avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Intrebarea mea este legata de legea cadru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Intrebarea mea este legata de legea cadru 153. Acolo ...

Buna ziua. Intrebarea mea este legata de legea cadru 153. Acolo scrie ca fiecare functie are un coeficient cu care se inmulteste salariul minim pe economie pt a rezulta salariul de baza.
In acest caz, nu ar fi normal sa se recalculeze salariile de cate ori se mareste salariul minim?
La mine la serviciu, au marire doar functiile care au minim. La celelalte functii salariul ramane acelasi. Si astfel, in timp, s-a ajuns ca un angajat cu studii superioare sa aiba un salariu egal sau foarte putin mai mare decat unul cu studii medii sau generale.
E corect? De ce ne mai ducem la scoala?

Alte discuții în legătură

Greseala la calcularea salarului sau nu? help! Calin82 Calin82 Buna ziua,sunt angajata la o primarie contractual si salarul de baza este minim este 700 ron mentionez ca am studii superioare absolvite cu licenta in domeniul ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca oroles2010 oroles2010 Buna ziua! Acum 2 ani si jumatate am fost angajat la o firma pe un post care conform COR nu necesita studii superioare ci studii medii. Dupa un an am fost ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim ... oana05 oana05 Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim pe economie nu cresc salariile tuturor angajatilor calculand asa cum scrie in L153 ... (vezi toată discuția)