avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asistența fiscală implică 6920 & 6910 dar la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asistența fiscală implică 6920 & 6910 dar la exceptii!?

Am lansat in R, din 1992, o firmă cu 6920, care implică asistenta fiscala (?) la intocmirea declaratiei de impozit venit din salarii (diaspora germana-isi pot face si singuri) dar si asistenta juridica cand fiscul german respinge drepturi - am peste 15,000 clienti, procese castigate de clienti (acte intocmite de mine) inclusiv la Bundesfinanzhof! Sunt matematician, IT-ist apoi jurist (iritat de atitudinea ostila fata de muncitori a ex-nazistilor - 2 ani si eu in G - am renuntat la IT !!!). Vreau sa las firma mostenire familiei - ONRC zice NU - fiscal trebuie sa aibe cineva autorizatie-consultant iar juridic sa lucrezi sub un barou! ”Afacerea” este mai mult o binefacere! Si as dori sa o continuie, familia, chiar si alti romanim dornici sa-i ajute pe romani! Ce cod CAEN sa aleg? Dece atatea exagerate pretentii? Sa dispara ”afacerea”, pierd romanii si Romania - eu am iesit la pensie!
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2023
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Spalarea banilor - avocatii raporteaza? danicornea danicornea Avocatii au si ei obligatia sa raporteze?Cum si in ce conditii? De exemplu, la atestarea unui antecontract de vanzare cumparare, in care s-a platit un avans ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un avocat să ia decizii în numele meu, fără contract de reprezentare, în fața instanței? MgcMarius MgcMarius Este legal ca un asa zis avocat sa ia decizii in numele meu fără contract de reprezentare in fata instantei? Oare instanta nu ar trebui sa verifice dacă cel ... (vezi toată discuția)
Notarul nu a permis avocatului să asiste la dezbaterea succesiunii. a greșit notarul sau avocatul și-a depășit competențele? mancipri mancipri Buna ziua, La dezbaterea succesiunii dupa parinti, unul dintre cei doi frati mostenitori sa prezentat cu un asa zis avocat care nu a prezentat alt act in ... (vezi toată discuția)